Bieden zonder voorbehoud
voor ondernemers

Wil jij jouw positie op de woningmarkt verbeteren? Onderscheid jezelf met onze inkomensverklaring speciaal voor ondernemers. Hiermee kun je met meer zekerheid een bod zonder financieringsvoorbehoud uitbrengen. Zo vergroot je de kans dat jouw bod geaccepteerd wordt en krijgen de verkoper en makelaar meer vertrouwen in jouw bod.

Snel meer zekerheid over je financiering

Je onderscheidt jezelf van andere kopers

Verhoogt jouw kans tot wel 50% op de woningmarkt

Uniek voor ondernemers

De inkomensverklaring is 6 maanden geldig

Bel ons voor een gratis gesprek op 085-0074080 of vraag een gesprek aan en wij bellen je terug.

Hypotheek voor ondernemers cijfer Advieskeuze.nl

Vergroot je kans op de woningmarkt

Ondernemer en een eigen huis kopen op deze concurrerende woningmarkt? FinaForte streeft naar een eerlijke woningmarkt voor ondernemers en daarom hebben we voor hen een dienst ‘Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers’.

Dat is een inkomensverklaring waarin staat hoeveel jij als ondernemer alleen of samen met je partner kunt lenen en de bestendigheid hiervan. Hiermee kun je met meer zekerheid een bod zonder voorbehoud uitbrengen en heb je tot wel 50% meer kans dat jouw bod wordt geaccepteerd. Het geeft je dus meer zekerheid over je financiering en de verkoper en makelaar meer vertrouwen in jouw bod.

Meer info over ‘Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers’?

Wil je jezelf onderscheiden van andere kopers? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis telefonisch informatiegesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

100% onafhankelijk

Wij begrijpen ondernemers

Specialist in hypotheken voor ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Bij ons kun je méér lenen

Bieden zonder voorbehoud

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Wij begrijpen ondernemers

  Specialist in hypotheken voor ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kun je méér lenen

  Bieden zonder voorbehoud

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Ik accepteer het privacy beleid

   De norm: bieden zonder voorbehoud

   De woningmarkt is oververhit. Om je te onderscheiden op de woningmarkt is bieden zonder voorbehoud tegenwoordig de norm. Door onze unieke samenwerking met 10 geldverstrekkers kunnen wij je een inkomensverklaring geven waarmee je met meer zekerheid kan bieden zonder voorbehoud*. Op die manier onderscheid je je van andere kopers en geef je de verkoper en makelaar meer zekerheid.

   Een bod zonder financieringsvoorbehoud wordt hoogstwaarschijnlijk eerder geaccepteerd, dan een hoger bod met voorbehoud. Met ‘Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers’ vergroot je tot wel 50% jouw kans op de woningmarkt en heb je sneller een eigen woning.

   *Door te bieden zonder voorbehoud neem je een financieel risico. Het is belangrijk dat jezelf de risico’s inventariseert voordat je gaat bieden zonder voorbehoud.

   Bieden zonder financieringsvoorbehoud gelukt

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Analyseren van jaarcijfers

   Jij overhandigt alle relevante gegevens waarmee de adviseur jouw toetsinkomen kan vaststellen, zoals jaarcijfers, schulden en kredieten. De adviseur maakt een berekening op basis van de aangeleverde gegevens.

   3. Uitgifte inkomensverklaring

   Je ontvangt een inkomensverklaring waarin staat hoeveel je kunt lenen met jouw zakelijk inkomen. Deze verklaring kun je overhandigen aan de verkoper en de makelaar.

   Keuze uit 10 banken en altijd de laagste rente

   venn hypotheek zzp
   vastgoed hypotheek dynamic
   tulp hypotheek zzp
   venn hypotheek zzp
   vastgoed hypotheek dynamic
   tulp hypotheek zzp

   Veelgestelde vragen

   Wat is het onderscheidend vermogen van een inkomensverklaring?

   Met onze inkomensverklaring weet je hoeveel je kunt lenen met je zakelijk inkomen en dat jouw inkomen bestendig genoeg is om een hypotheek te verkrijgen. Hierdoor kun je met meer zekerheid bieden zonder financieringsvoorbehoud en dus onderscheid je jezelf van andere kopers op de woningmarkt.

   Met bieden zonder voorbehoud van financiering geef je de verkoper zekerheid en snelheid. Je geeft namelijk aan dat de verkoper niet hoeft te wachten tot jij zekerheid hebt over je hypotheek. Daarom heb je tot wel 50% meer kans dat jouw bod wordt geaccepteerd.

   Is het zeker dat ik de vastgestelde hypotheek krijg?

   Als je bod is geaccepteerd, dan vraagt jouw adviseur de hypotheek officieel aan bij de geldverstrekker. Het is vrijwel zeker dat je een offerte ontvangt op basis van de inkomensverklaring. Er zijn een aantal situaties waarin de geldverstrekker de lening mogelijk niet verstrekt. Bijvoorbeeld:

   • Er zijn structurele wijzigingen in de onderneming, zoals het staken of verkopen van (een deel) de onderneming of de oprichting van nieuwe bedrijven.
   • De taxatie van de woning of het appartement is lager dan jouw bod, waardoor de geldverstrekker een lagere hypotheek verstrekt en dat je het verschil moet bijleggen met eigen vermogen.
   • BKR toets voor jou en eventuele partner geeft een negatief resultaat, waardoor de geldverstrekker geen lening kan geven.
   • De overheid wijzigt de regels voor het verstrekken van een lening.
   • Onvoorziene externe factoren van buitenproportionele omvang.
   Heeft bieden zonder voorbehoud een financieel risico?

   Door te bieden zonder voorbehoud neem je een financieel risico. Mocht je toch niet in aanmerking komen voor de benodigde hypotheek dan ben je de verkoper een bedrag verschuldigd. Dit is vaak 10% van de koopprijs. Het is daarom belangrijk dat je zelf de risico’s inventariseert voordat je gaat bieden zonder voorbehoud.

   Wat zijn de kosten van een inkomensverklaring?

   Per inkomensverklaring betaal je € 595,- vrij van BTW. Onze adviseurs zijn bevoegd en bekwaam om zelf jouw inkomen vast te stellen. En wij hebben een unieke samenwerking met 10 geldverstrekkers. Wij snappen jouw inkomen als ondernemer en vertalen dit op de juiste manier naar de bank. Hierdoor komt er vaak een hoger toetsinkomen in de verklaring en is er een hogere leensom mogelijk.

    

   Kan ik mijn inkomensverklaring laten verlengen?

   Heb je binnen 6 maanden nog geen geschikte woning gevonden? Dan is het mogelijk om jouw inkomensverklaring te laten verlengen of opnieuw aan te vragen. Hieraan zitten dezelfde kosten  verbonden als bij de eerste aanvraag. Dit bedrag is €595,- per inkomensverklaring.

    

    

   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

    


   Romano
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Na meerdere hypotheekadviseurs gehad te hebben door de jaren heen. Is FinaForte verre weg de beste partij. In 2,5 week was onze hypotheek helemaal geregeld d.m.v. duidelijk communiceren en alles goed op te pakken. (dit is echt uitzonderlijk want ik heb een complexe bv structuur). Het online portaal waar je je gegevens invult is ook meer dan goed en overzichtelijk. Want bij de meeste adviseurs moet je het allemaal maar zelf uitvogelen en opsturen waardoor een goed overzicht al snel verloren raakt. Dus mede voor ondernemers die vaak ellende lange trajecten ingaan met banken en adviseurs voor hypotheek raad ik Finaforte echt aan. Super bedankt voor alles!

   Michel van FinaForte heeft de financiering van de verbouwing van onze woning verzorgd. Als ondernemer met een financieringsaanvraag, zakelijk of privé, moet je bij FinaForte zijn! Uit ervaring weet ik dat er gewoon heel veel verschil zit tussen een hypotheekadviseur die wel eens een aanvraag voor een ondernemer doet of een adviseur die voornamelijk aanvragen doet voor ondernemers.”

   Lees verder

   “Door de goede online omgeving van FinaForte kan je precies zien welke documenten nog aangeleverd moeten worden. Pas als alles compleet is wordt het traject bij de aanbieders gestart waardoor je niet gedurende de aanvraag keer op keer om nieuwe documenten wordt gevraagd zoals vaak bij andere adviseurs.

   De aanvraag van mij en mijn partner bleek complexer dan op voorhand verwacht. Hierbij zie je dat de jarenlange ervaring van Michel in financieringen voor ondernemers telt. Hij ziet geen problemen, maar mogelijkheden om punten op een andere manier aan te vliegen.

   Ik ben dan ook zeer tevreden!


   de Groot
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Erna
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Er is goed met mij meegedacht. Diverse scenario’s zijn mij voorgehouden. Uit de vraagstelling bleek al snel dat zij veel meer, dan bij een gewone bank of hypotheekverstrekker, inzicht hadden in cijfers, bedrijfsvoering en vertaling naar de toekomst. Ook kreeg ik de indruk dat de vertaalslag en onderbouwing naar de hypotheekverstrekker daardoor soepeler verliep.

   Als zelfstandige ondernemer zonder volledig boekjaar, met enige scepsis, contact gezocht met Finaforte voor Hypotheek advies. Vanaf het eerste contact zeer adequaat geholpen door verschillende medewerkers van Finaforte. Als dossier behandelaars waren Erik en Monique bijna altijd direct bereikbaar voor advies of het beantwoorden van een vraag. Dit zonder tussenkomst van een keuzemenu of 1ste lijns operator. Finaforte heeft gedurende het traject met mij meegeleefd en -gedacht. Ook wanneer e.e.a. niet zo bleek te gaan dan tevoren gedacht. Daarin hebben ze al hun beloftes waar gemaakt. Het is mijn vermoeden dat ik met mijn casus enkel 40% van de vaktechnische kennis van Erik en Monique heb verbruikt. Op basis van mijn ervaringen zou ik hen met een gerust hard complexere ondernemers vraagstukken voorleggen.


   Martijn
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   100% onafhankelijk

   Wij begrijpen ondernemers

   Specialist in hypotheken voor ondernemers

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Meer dan 95% slagingskans

   Bieden zonder voorbehoud

   Altijd de laagste rente

   Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg; precies deze reactie vertaalt het DNA van FinaForte. Wij hebben het hoogste slagingspercentage, omdat wij voor elkaar krijgen wat anderen niet voor elkaar krijgen. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9.7!

   Wij structureren jouw jaarcijfers op de best mogelijke manier, zodat jouw zakelijk inkomen zo maximaal mogelijk wordt gepresenteerd aan de bank. Bovendien kennen wij het acceptatiebeleid van de banken als geen ander. Zo maak jij de hoogste kans op een (hogere) ondernemershypotheek. En geen zorgen: wij begeleiden je in alles. Stap voor stap. In duidelijke taal.
   Dus ben je klaar voor jouw beste ondernemershypotheek? En heb je misschien het gevoel dat je als ondernemer niet wordt begrepen door andere partijen? Hoe complex je situatie ook is, twijfel niet om met ons in contact te komen. Zelfs als je tot nu toe vastloopt met jouw hypotheekaanvraag bij andere partijen.

   “Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt.”