FinaForte Zakelijk

Sale and lease back

FinaForte is gespecialiseerd in sale & lease back vanaf € 50.000,-. Gebruik sale & lease back om kapitaal vrij te maken. Wij kunnen snel schakelen.

Heb je interesse in sale & lease back? Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten financieringen en leasebedrijven. Op basis van jouw specifieke casus selecteren wij de best passende financieringsoptie voor je. Maak gebruik van onze expertise.

Meer informatie over wat sale and lease back voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis oriëntatiegesprek en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9! Lees hier zelf onze reviews.

Sale and lease back
R

Wij zijn 100% onafhankelijk

R

Wij begrijpen ondernemers

R

Naast banken ook andere financiers

R

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

R

De hoogste slagingskans

R

De beste rente & voorwaarden

Sale & lease back toepassen? FinaForte regelt het voor je.

Wij zijn gespecialiseerd in sale & lease back vanaf € 50.000,-. Veel kapitaal zit vast in het bedrijfsmaterieel dat je bezit. Met sale & lease back maak je kapitaal vrij wat je opnieuw kan investeren of kan gebruiken om een moeilijke periode te overbruggen. Doordat wij bij veel banken en financiers zijn aangesloten en over specialistische kennis beschikken kunnen wij altijd de best passende financiering voor je vinden.

Ontdek hoe onze expertise je verder kan helpen. Plan gerust een gesprek met een van onze adviseurs en zij kunnen je alle mogelijkheden vertellen. Doordat wij toegang hebben tot bijna alle geldverstrekkers inclusief leasebedrijven en andere alternatieve financieringsmogelijkheden kunnen wij je altijd de beste financiering met de beste rente voor je bieden.

Meer informatie over sale & lease back?

Wil je weten wat er echt mogelijk is in jouw situatie? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatiegesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

100% onafhankelijk

Specialist in sale & lease back

Wij begrijpen ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Bij ons kun je méér lenen

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in sale & lease back

  Wij begrijpen ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kun je méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Ik accepteer het privacy beleid

   Kenmerken sale & lease back

   Looptijd

   De looptijd van een sale & lease back is afhankelijk van de dagwaarde van het materieel en het maandelijkse leasebedrag. Voor een machine moet je denken aan 3 tot 5 jaar en voor een pand aan 5 tot 10 jaar.

   Rente

   De rente zit tussen de 3% en 8%. Het exacte rentepercentage is afhankelijk van de looptijd, het risico en het onderpand.

   Hoofdsom lening

   Het bedrag wat verstrekt kan worden is afhankelijk van de dagwaarde van het materieel dat je bezit. Een leasemaatschappij vindt dat de totale dagwaarde minimaal € 50.000,- moet zijn. De totale dagwaarde kan uit meerdere objecten bestaan. Een object moet een minimale dagwaarde van € 15.000,- hebben.

   Z

   Dit kan gefinancierd worden

   Met een sale & lease back constructie kan je onder andere gebruiken voor de volgende doeleinden:

   • (kortlopende) investeringen
   • onvoorziene kosten
   • overbrugging
   • uitstaande vorderingen
   • aanschaf voorraden
   • voorfinanciering van een project of een opdracht
   • uitbreiding, bijvoorbeeld een nieuw filiaal
   • verbouwing of renovatie
   • investeren in marketing
   • aannemen van extra personeel
   Z

   Belangrijke factoren

   Een leasemaatschappij kijkt bij het verstrekken van een sale & lease back naar de dagwaarde van het materieel. Er zijn ook soms specifieke voorwaarden die een leasemaatschappij aanhoudt, zoals maximum aan aantal kilometers of draaiuren.

   mannen maken een sale & lease back deal

   Wil je meer informatie?
   Plan een gratis oriënterend geprek.

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, mogelijke rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Wij vergelijken de voorwaarden van meer dan 50 financiers en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Uitbetaling

   Na akkoord vragen wij de definitieve overeenkomst op bij de financier en kun je deze tekenen. Na het tekenen zal de uitbetaling plaatsvinden.

   Wij werken met meer dan 50 financiers en zijn 100% onafhankelijk

   ING zakelijke hypotheek
   abn amro zakelijke hypotheek
   sns bedrijfshypotheek
   mogelijk vastgoed hypotheek 200x100
   Rabobank zakelijke hypotheek
   floryn zakelijke hypotheek
   nibc bouwfinanciering
   new10 zakelijke hypotheek 200
   vastgoed hypotheek domiinvest
   ING zakelijke hypotheek
   abn amro zakelijke hypotheek
   sns bedrijfshypotheek
   mogelijk vastgoed hypotheek 200x100
   Rabobank zakelijke hypotheek
   floryn zakelijke hypotheek
   nibc bouwfinanciering
   new10 zakelijke hypotheek

   + 40 andere financiers

   Veelgestelde vragen over sale & lease back

   Wat is sale & lease back?

   Veel kapitaal van een onderneming zit in het materiaal dat je bezit. Met sale & lease back verkoop je je materieel tijdelijk aan een leasemaatschappij en lease je dit weer terug. Op die manier maak je kapitaal vrij voor je onderneming, zodat kan investeren of een moeilijke periode kan overbruggen.

   Hoe werkt sale & lease back?

   Bij een sale & lease back verkoop je bedrijfsmiddelen die je al in bezit hebt aan een leasemaatschappij. Daarna lease je deze weer terug, zodat je ze voor je eigen onderneming kan gebruiken. Wanneer je voor sale & lease back aanpak kiest dan ontvang je de dagwaarde van het materieel op je rekening en vanaf dat moment ga je maandelijkse termijnen betalen aan de leasemaatschappij. Op die manier heb je weer geld voor investeringen en kun je de liquiditeit van je onderneming vergroten. Ondertussen kun je het materieel wat je nodig hebt voor je onderneming blijven gebruiken.

   Waarom kiezen voor sale & lease back?

   Door sale & lease back toe te passen komt er kapitaal vrij voor je onderneming. Het vrijgekomen kapitaal kun je dan gebruiken voor bedrijfsovername financiering, groeifinanciering, werkkapitaalfinanciering, zakelijke hypotheek, bedrijfswoning financiering, dividenduitkering, aanbetalingen en investeringen in nieuwe IT-systemen, machines, voer- of vaartuigen. Ga in gesprek met een van onze adviseurs om te kijken of sale & lease back een passende oplossing is voor jouw onderneming.

   Materieel voor sale & lease back
   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

      9,9 - bron: advieskeuze

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Ik ben zeer tevreden over Finaforte. Ze waren super snel met het beantwoorden van mijn vragen en ik werd altijd op dezelfde dag teruggebeld. Alle medewerkers die ik gesproken heb waren erg vriendelijk en behulpzaam.
   En speciaal dank aan Suzanne de Kraaij, zonder Suzanne was het mij niet gelukt om mijn eerste woning te kopen.
   Suzanne doet letterlijk haar best om de beste hypotheek te regelen voor de klant. Ze doet haar werk met veel passie en enthousiasme.
   Ik zou alle ondernemers aanraden om bij Finaforte voor hun hypotheek."

   Jouan - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor Finaforte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."