FinaForte Hypotheken

Opeethypotheek

  9,9 - bron: advieskeuze

Heeft u interesse in een opeethypotheek of wilt u uw overwaarde opnemen? Wij hebben ons gespecialiseerd in de opeethypotheek. In de markt bestaan hier verschillende namen voor; overwaarde hypotheek, verzilverhypotheek, opeethypotheek en seniorenhypotheek. Ze lijken veel op elkaar maar verschillen ook. Meer informatie over deze hypotheken? Vraag een gratis oriënterend gesprek aan voor de mogelijkheden.

 • Verzilver uw overwaarde
 • Vrije besteding overwaarde voor 60+
 • U kunt gewoon in uw woning blijven wonen
 • Hypotheekruimte op werkelijke lasten
 • Hoogste slagingskans

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9! Lees hier zelf onze reviews.

opeethypotheek
R

Wij zijn 100% onafhankelijk

R

Wij begrijpen ondernemers

R

Ondernemers hypotheken

R

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

R

De hoogste slagingskans

R

Krijg altijd de beste rente

Opeethypotheek? Finaforte regelt het voor u.

Finaforte biedt opeethypotheken aan van alle banken. De bekendste zijn de opeethypotheken van Florius, ABN AMRO en de Rabobank. Naast de opeethypotheek van Florius en de Rabobank zijn er nog veel meer banken die een opeethypotheek aanbieden. Het komt vaak voor dat deze banken een betere oplossing bieden voor het verzilveren van de overwaarde op uw woning.

De hypotheekadviseurs van Finaforte zijn gespecialiseerd in de opeethypotheek. Wilt u weten wat er mogelijk is voor u? Vraag dan een gratis oriënterend gesprek aan of bel ons. Wij vertellen u alles wat u moet weten over de opeethypotheek, vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Informatie over de opeethypotheek

1. Wat is een opeethypotheek
2. Voor wie is een opeethypotheek geschikt?
3. Hoe werkt een opeethypotheek?
4. Wat is de beste optie?

Gratis oriënterend gesprek?

Wilt u weten wat er echt mogelijk is in uw situatie? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis oriënterend gesprek of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

100% onafhankelijk

Vrije besteding overwaarde voor 60+

Specialist in de opeethypotheek

Altijd de laagste rente

U kunt gewoon in uw woning blijven wonen

Erkende hypotheekadviseurs

Bieden zonder voorbehoud

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!


  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Vrije besteding overwaarde voor 60+

  Altijd de laagste rente

  U kunt gewoon in uw woning blijven wonen

  Erkende hypotheekadviseurs

  Bieden zonder voorbehoud

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat uw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!


   Ik accepteer het privacy beleid

   Kenmerken opeethypotheek

   Looptijd

   De looptijd van een opeethypotheek is in de meeste gevallen 30 jaar. Het is in sommige gevallen mogelijk om voor een aanzienlijk langere looptijd te kiezen.

   Rente

   De rente van een opeethypotheek begint bij ongeveer 5%. Wanneer je de rente bij je huidige hypotheekschuld laat optellen dan is de rente ook hoger.

   Hoofdsom lening

   Hoeveel je kunt lenen is afhankelijk van jouw inkomen en de waarde van het onderpand. Je kunt tot maximaal 50% van de waarde van de woning aflossingvrij lenen. In sommige gevallen kan dit tot 100% van de waarde van de woning. Dan zijn de voorwaarden dat jouw inkomen vrij hoog en stabiel moet zijn en je moet minimaal 50% annuïtair of lineair aflossen.
   Z

   Dit kan gefinancieerd worden

   Met de opeethypotheek kun je het opnemen van de overwaarde uit jouw woning financieren. Deze overwaarde kun je vervolgens besteden als aanvullling op je pensioen of je kunt allerlei leuke dingen hiermee doen.
   Z

   Belangrijke factoren

   Belangrijke factoren die van invloed zijn op de haalbaarheid, rente, looptijden en hoofdsom bij het aanvragen van een opeethypotheek zijn:

   • Jouw inkomen is altijd leidend. Vanaf 57 jaar wordt gerekend met pensioen en AOW. Vanaf 60 jaar is het mogelijk om zonder inkomen te rekenen maar dan moet de woning wel (bijna) hypotheekvrij zijn of een flinke overwaarde hebben.
   • De waarde van de woning: je kunt nooit meer financieren dan de waarde van de woning.
   • Leeftijd: iedereen kan in aanmerking komen. Vanaf 57 jaar gelden verschillende soepelere regels.

   Om de beste rentes en offertes voor een zakelijke hypotheek te kunnen krijgen, is het belangrijk dat een partij jouw situatie beoordeelt, die goed is met cijfers en verder kijkt dan alleen banken. De adviseurs van Finaforte kunnen jou helpen bij het aanvragen van een opeethypotheek.

   bedrijfsfinanciering

   Wil je meer informatie?
   Plan een gratis oriënterend geprek.

   Nieuw! Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers

   Finaforte streeft naar een eerlijke woningmarkt voor ondernemers en daarom bieden we hen ‘Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers’.

   Hiermee kun je met meer zekerheid een bod zonder voorbehoud uitbrengen en heb je tot wel 50% meer kans dat jouw bod wordt geaccepteerd. Zo heb jezelf meer zekerheid en krijgen de verkoper en makelaar meer vertrouwen in jouw bod. Lees meer over ‘Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers’.

   Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers
   Keuze uit alle banken en altijd de laagste rente

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

   Vragen over opeethypotheek

   Wat is een opeethypotheek?

   Een opeethypotheek is een hypotheek waarmee je de overwaarde uit je woning kunt opnemen zodat je jouw bestedingsruimte kunt vergroten. Je kunt met zo’n hypotheek het bedrag van de overwaarde lenen met je huis als onderpand. Vervolgens kun je het bedrag besteden aan allerlei zaken, zoals pensioenaanvulling of bijvoorbeeld het maken van een grote reis.

   Voor wie is de opeethypotheek geschikt?

   Een opeethypotheek is met name bedoeld voor senioren, meestal vanaf pensioengerechtigde leeftijd. De hypotheek is vooral geschikt voor mensen met een laag inkomen, wanneer je geen gewone (aflossingsvrije) hypotheek kunt afsluiten maar wel extra geld nodig hebt. Bijvoorbeeld als aanvulling op je pensioen. Of om je huis te verduurzamen of om gewoon leuke dingen te doen.

   Kan ik met een opeethypotheek in mijn huis blijven wonen?

   Ja, met een opeethypotheek kun je gewoon in jouw huis blijven wonen. Je verkoopt jouw huis tenslotte niet om de overwaarde op te nemen, maar sluit er juist een extra hypotheek voor af.

   Kan ik aflossen op mijn opeethypotheek?

   Nee, de opeethypotheek is een aflossingsvrije hypotheek. Je betaalt alleen rente. Je kunt ervoor kiezen om de rente maandelijks te betalen of om bij je hypotheekschuld op te laten tellen. Wanneer de rente boven op je hypotheekschuld komt, dan heb je als voordeel dat je geen extra maandlasten hebt. Uiteraard groeit je hypotheekschuld dan wel.

   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

      9,9 - bron: advieskeuze

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met Finaforte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor Finaforte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."