Hypotheek oversluiten

FinaForte is de nr 1. in hypotheken voor ondernemers.

Al meer dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor. Wij weten hoe we jouw maandlasten en rente kunnen verlagen.

Wij krijgen voor elkaar wat anderen niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9!

Gratis bespaar-check

Speciaal voor ondernemers

Direct lagere maandlasten

Boete kunnen we meefinancieren

Overwaarde opnemen

Bieden zonder voorbehoud

Keuze uit alle banken

Bel ons voor een gratis gesprek op 085-0074080 of vraag een gesprek aan en wij bellen je terug.

Hypotheek overstappen cijfer Advieskeuze.nl

Hypotheek oversluiten? Doe het nu!

Wil je je hypotheek oversluiten als ondernemer dan is nú het moment. Zo kun je in deze onzekere tijden je maandlasten verlagen en/of een stuk van de overwaarde opnemen om een liquide buffer te hebben.

Ook wanneer jouw rentevaste periode nog voor lange tijd geldt kan oversluiten interessant zijn. Door de historisch lage rente en het meefinancieren van de eventuele boete kunnen wij direct jouw maandlasten verlagen.

Waarom nu oversluiten?

 • De rente is historisch laag
 • Direct lagere maandlasten
 • Overwaarde opnemen
 • Boeterente? Ook dan vaak voordeliger.
 • Grote kans dat de rente (verder) zal stijgen
 • Dip door corona in jouw jaarcijfers? Bel ons voor de mogelijkheden.

Direct je maandlasten verlagen? Bel ons.

Wil je weten wat er echt mogelijk als ondernemer? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis telefonisch informatie gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Direct maandlasten verlagen

Wij begrijpen ondernemers

Boete kan meegefinancieerd worden

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Bieden zonder voorbehoud

Bij ons kun je méér lenen

Gratis oversluit & bespaar-check

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!
  Ik accepteer het privacy beleid

  Direct maandlasten verlagen

  Wij begrijpen ondernemers

  Boete kan meegefinancieerd worden

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kun je méér lenen

  Bieden zonder voorbehoud

  Gratis oversluit & bespaar-check

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!
   Ik accepteer het privacy beleid

   Nieuw! Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers

   FinaForte streeft naar een eerlijke woningmarkt voor ondernemers en daarom bieden we hen ‘Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers’.

   Hiermee kun je met meer zekerheid een bod zonder voorbehoud uitbrengen en heb je tot wel 50% meer kans dat jouw bod wordt geaccepteerd. Zo heb jezelf meer zekerheid en krijgen de verkoper en makelaar meer vertrouwen in jouw bod. Lees meer over ‘Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers’.

   Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers

   Keuze uit alle banken en altijd de laagste rente

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek de mogelijkheden voor het oversluiten van jouw hypotheek. Wij berekenen hoeveel je kunt besparen.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Je kunt genieten van jouw lagere maandlasten en/of overwaarde.

   Informatie: hypotheek oversluiten als ondernemer

   Ben jij ondernemer en wil je je hypotheek oversluiten? Dan is het nú het moment. De rente is historisch laag en de corona-crisis zal je niet ontgaan zijn. Wellicht wil je maandlasten verlagen en/of een stuk overwaarde opnemen om liquiditeit te genereren. Het belangrijkste is dat je kunt aantonen dat je voor de corona-crisis een gezond bedrijf had. De banken beoordelen hypotheekaanvragen nu nog op de cijfers van 2018, 2019 en 2020. Waar de banken niet van houden zijn dalende cijfers. Dus verwacht je dat je dat 2021 je winst minder wordt dan in 2020 door bijvoorbeeld de corona-crisis? Neem dan nú actie en sluit jouw hypotheek over voor lagere maandlasten. Ook als je een (hoge) boete heeft kunnen jouw maandlasten nog steeds (enorm) verlaagd worden.

   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen
   Banner Advieskeuze.nl


   Niels
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Onze situatie was vrij complex. (Ondernemer, twee inkomens, twee huizen, bouwdepot en veel verschillende leningdelen) De situatie was voor de adviseur echter snel inzichtelijk en gezien de ervaring met complexe aanvragen verliep alles zeer soepel. De adviseur ziet geen obstakels, maar mogelijkheden. Hij heeft alle mogelijkheden zeer uitgebreid inzichtelijk gemaakt en meegedacht wat voor ons nu ECHT de beste optie is. De adviseur heeft samen met het team van FinaForte ervoor gezorgd dat de aanvraag direct volledig was waardoor de offerte van de hypotheekverstrekker direct werd uitgegeven en kon worden ondertekend. Ook de online omgeving van FinaForte is ons erg goed bevallen. Hierin is continue de voortgang waarneembaar en is er een overzicht welke documenten al geupload zijn en welke nog moeten worden aangeleverd. Ook waren wij erg tevreden over de communicatie. Zowel telefonisch als per e-mail werd er altijd snel gereageerd. Al met al dan ook een hele prettige ervaring!"

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."


   Ruben
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Nathalie
   zzp'er
   bron: advieskeuze

   "Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met FinaForte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

   "De adviseur is de ideale hypotheekadviseur (voor ondernemers). Hij weet ontzettend goed waar hij het over heeft, weer wat er wel en niet mogelijk is en communiceert daar duidelijk en eerlijk over. Iets wat niet alle hypotheekadviseurs doen heb ik helaas geleerd. Doe beloven van alles om je binnen te halen maar leveren niet. Alles wat de adviseur heeft gezegd dat ging gebeuren is gebeurt. Hij ontzorgt je als klant enorm, omdat hij ervoor zorgt dat hij weet je wil en zorgt ervoor dat hij alle informatie en documenten heeft om het te regelen. Een absolute aanrader, bedankt!"


   Vincent
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   100% onafhankelijk

   Wij begrijpen ondernemers

   Specialist in hypotheken voor ondernemers

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Meer dan 95% slagingskans

   Bieden zonder voorbehoud

   Altijd de laagste rente

   Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg; precies deze reactie vertaalt het DNA van FinaForte. Wij hebben het hoogste slagingspercentage, omdat wij voor elkaar krijgen wat anderen niet voor elkaar krijgen. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9.7 !
   Wij structureren jouw jaarcijfers op de best mogelijke manier, zodat jouw zakelijk inkomen zo maximaal mogelijk wordt gepresenteerd aan de bank. Bovendien kennen wij het acceptatiebeleid van de banken als geen ander. Zo maak jij de hoogste kans op een (hogere) ondernemershypotheek. En geen zorgen: wij begeleiden je in alles. Stap voor stap. In duidelijke taal.
   Dus ben je klaar voor jouw beste ondernemershypotheek? En heb je misschien het gevoel dat je als ondernemer niet wordt begrepen door andere partijen? Hoe complex je situatie ook is, twijfel niet om met ons in contact te komen. Zelfs als je tot nu toe vastloopt met jouw hypotheekaanvraag bij andere partijen.

   “Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt.”