FinaForte Hypotheken

Vastgoed hypotheek

  9,9 - bron: advieskeuze

Finaforte, dé vastgoed hypotheek specialist.

Wij bieden vastgoed hypotheken aan voor zowel de professionele belegger als de particuliere belegger. Doordat wij zijn aangesloten bij alle vastgoed hypotheekaanbieders en veel alternatieve financiers heb je bij ons direct de de beste vastgoed hypotheek voor jouw situatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 • Keuze uit meer dan 20 hypotheken
 • Specialist in vastgoed hypotheken
 • 100% onafhankelijk
 • Hoogste slagingskans

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9! Lees hier zelf onze reviews.

vastgoed hypotheek
R

Wij zijn 100% onafhankelijk

R

Wij begrijpen ondernemers

R

Ondernemers hypotheken

R

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

R

De hoogste slagingskans

R

Krijg altijd de beste rente

Vastgoed hypotheek? Finaforte regelt het voor je.

Finaforte is gespecialiseerd in vastgoed hypotheken voor particuliere beleggers en professionele beleggers. Waar andere partijen hypotheken voor beleggingspanden juist mijden, zijn wij juist gespecialiseerd in het financieren van een woning, bedrijfspand of winkel met als doel deze te verhuren.

Doordat wij bij méér dan 20 banken en financiers zijn aangesloten en gespecialiseerd zijn in hypotheken voor vastgoed heb je bij ons altijd de grootste kans van slagen.

Je kunt maximaal 90% van de marktwaarde in verhuurde staat lenen voor jouw object.

Meer informatie over de vastgoed hypotheek?

Wil je weten wat er echt mogelijk is in jouw situatie? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatiegesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Lees hier meer informatie over de vastgoedhypotheek.

100% onafhankelijk

Specialist in vastgoed hypotheken

Wij begrijpen beleggers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Bij ons kun je méér lenen

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bel ons op 085-0074080 of plan een gratis oriënterend gesprek.

  Jouw situatie

  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in vastgoed hypotheken

  Wij begrijpen beleggers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kun je méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080 of plan een gratis oriënterend gesprek.

   Jouw situatie

   Ik accepteer het privacy beleid

   Kenmerken vastgoed hypotheek

   Looptijd

   De meeste gangbare looptijd voor een vastgoed hypotheek is 30 jaar. Looptijden tussen 5 en 20 jaar zijn ook mogelijk, afhankelijk van jouw situatie. Looptijden voor rentevaste periodes variëren van 1 tot 10 jaar.

   Rente

   De rente van een vastgoed hypotheek ligt in de regel hoger dan bij een woonhuishypotheek. Ga daarom uit van rentes tussen de 5 en 8%.

   Hoofdsom lening

   Je kunt al een vastgoed hypotheek krijgen vanaf € 50.000. Afhankelijk van jouw financiële cijfers kan vastgoed tot meerdere miljoenen worden gefinancierd.

    

   Z

   Dit kan gefinancieerd worden

   Een vastgoed hypotheek kan worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

   • Residentieel vastgoed:
   • Commerciële panden: winkelpanden, kantoorgebouwen, industriële panden, hotels, land- of projectgrond
   • Garages
   Z

   Belangrijke factoren

   Belangrijke factoren die van invloed zijn op de haalbaarheid, rente, looptijden en hoofdsom bij het aanvragen van een vastgoed hypotheek zijn:

   • Soort onderpand (residentieel, commercieel verhuurd vastgoed)
   • Loan to value
   • Wel of geen kamerverhuur
   • Locatie object
   • Hoeveel ruimte heb je om de rente en aflossing te betalen
   • Aankoop in BV of CV of alleen in privé

   Om de beste rentes en offertes voor een vastgoed hypotheek te kunnen krijgen, is het daarom belangrijk dat een partij jouw situatie beoordeelt, die goed is met cijfers en verder kijkt dan alleen banken. De adviseurs van Finaforte kunnen jou helpen bij het aanvragen van een vastgoed hypotheek.

   bedrijfsfinanciering

   Wil je meer informatie?
   Plan een gratis oriënterend geprek.

   1. Voor wie is een vastgoed hypotheek bedoeld?

   Vastgoed hypotheken bieden wij aan voor grote en kleine beleggers, vanaf € 50.000,- tot complete portefeuilles van meerdere miljoenen. Of je nu jouw eerste beleggingspand wilt financieren of het al jouw 4e of 5e beleggingspand wilt financieren. Wij hebben altijd een passende hypotheek voor je.

   Daarnaast kunnen wij in veel gevallen ook jouw huidige beleggingspanden herfinancieren. Door onze specialistische kennis en uitgebreide mogelijkheden levert dit vaak een behoorlijke besparing voor je op of kun je de overwaarde gebruiken voor een extra beleggingspand. Deze  hypotheek is bedoeld voor (commercieel) te verhuren onroerend goed, bijvoorbeeld voor het verhuren van woningen of bedrijfspanden.

   Meer informatie over het financieren van beleggingspanden? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis oriënterend gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   2. Verschil tussen “normale” hypotheek en een hypotheek voor vastgoed?

   Het grootste verschil tussen een “normale” woninghypotheek en een hypotheek voor vastgoed is dat een normale woninghypotheek bedoeld voor eigenbewoning en een vastgoed hypotheek bedoeld is om een aangekochte woning te verhuren. Daarnaast zijn er hypotheekaanbieders die naast woningen(residentieel) ook hypotheken voor commercieel verhuurd vastgoed(bedrijfspanden, winkels etc.) aanbieden. De details van de voorwaarden verschillen natuurlijk per aanbieder van een hypotheek voor vastgoed maar dit zijn de grote hoofdlijnen.

   3. Vastgoed hypotheek rente

   De rente van een vastgoed hypotheek ligt in regel hoger dan een “normale” hypotheek. De rente varieert vaak tussen de 5% en de 8%. De volgende factoren beïnvloeden de hoogte van de rente;

   • Soort onderpand, residentieel of commercieel
   • Loan to value (waarde onderpand vs te hoogte leensom)
   • Locatie (randstad of krimpregio)
   • Aankoop als particulier, kleine professionele belegger, grote professionele belegger of als onderneming

   4. Vastgoed hypotheken vergelijken

   Bij het vergelijken van vastgoed hypotheken komt misschien meer kijken dan je denkt. Dit komt omdat de acceptatievoorwaarden verschillend zijn voor elke geldverstrekker. Hieronder een aantal kenmerken waar vastgoed hypotheken van verschillen en belangrijk zijn om te vergelijken.

   • Acceptatie soort onderpand (residentieel, commercieel verhuurd vastgoed)
   • Acceptatie particulier, professional of beide
   • Aankoop in BV of CV of alleen in privé
   • Looptijd van de hypotheek
   • Loan to value
   • Rente
   • Wel of geen kamerverhuur
   • Locatie object (niet alle partijen financieren in heel Nederland)

   Onze adviseurs hebben veel ervaring en kennen de voorwaarden van alle vastgoed hypotheekaanbieders als geen ander. Wil je weten welke mogelijkheden er voor zijn? Plan een gratis oriënterend gesprek. Wij vergelijken dan alle vastgoedhypotheken voor je.

   4. Vastgoed hypotheek berekenen

   Je hebt een beleggingspand op het oog, dan wil je natuurlijk zo snel berekenen of financiering van het pand mogelijk is. Met onze vastgoed hypotheekberekening kom je direct achter of een hypotheek voor het beleggings pand haalbaar is. Bereken nu jouw vastgoed hypotheek.

   Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080

   Keuze uit méér dan 20 vastgoed hypotheken

   hypotheek ing
   woonfonds vastgoed hypotheek
   vastgoed hypotheek domiinvest
   vastgoed hypotheek mogelijk
   vastgoed hypotheek dynamic
   Vastgoed hypotheek nestr
   vastgoed hypotheek lloyds bank
   SolidBriq Vastgoed Hypotheek
   hypotheek ing
   woonfonds vastgoed hypotheek
   vastgoed hypotheek De-Nederlandse
   Vastgoed hypotheek nestr
   vastgoed hypotheek dynamic
   vastgoed hypotheek mogelijk
   SolidBriq Vastgoed Hypotheek

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

   Vragen over vastgoed hypotheken

   Wat is een vastgoed hypotheek?

   Een vastgoed hypotheek is een zakelijke hypotheek waarmee je een bedrijfspand kan kopen, verbouwen of herfinancieren. Ook is deze hypotheek bedoeld voor een financiering voor (commercieel) te verhuren onroerend goed.

   Hoe werkt een hypotheek voor vastgoed?

   Deze hypotheek is niet bedoeld voor een huis voor eigen bewoning, maar bied je de mogelijkheid om te investeren in verhuurde of te verhuren woningen en commercieel vastgoed. Door de lage spaarrente op een spaarrekening is het kopen van beleggingsvastgoed een interessantere manier om je vermogen te laten groeien. 

   Hoeveel kan ik lenen voor vastgoed?

   De hoogte van de vastgoedlening is afhankelijk van de voorwaarden van de geldverstrekker. De meeste geldverstrekkers financieren maximaal tussen de 70% en de 85% van de verhuurde staat lenen. Er is één geldverstrekker die tot 90% van de waarde in verhuurde staat financiert. Hiervoor zitten wel strengere voorwaarden aan verbonden dan de andere geldverstekkers. 

   Voor welke objecten kan ik een vastgoed hypotheek aanvragen?

   Met deze hypotheek kun je zakelijk vastgoed financieren. Onder zakelijk vastgoed valt woningen en appartementen voor de verhuur, bedrijfspanden en winkels.

   Wat is het voordeel om een vastgoed hypotheek via Finaforte af te sluiten?

   Finaforte is gespecialiseerd in hypotheken voor vastgoed en is aangesloten bij méér dan 20 banken en financiers. Onze adviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van deze geldverstekkers als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de grootste slagingskans voor jouw financiering te creëren.

   Wat is de rente van een vastgoed hypotheek?

   De rente van een hypotheek voor vastgoed varieert tussen de 5% en de 8%. De hoogte van de rente is afhankelijk van de geldverstrekker en jouw situatie, denk aan soort onderpand, LTV, locatie en positie. In een gratis gesprek met een adviseur kom je snel achter jouw rente.

   Overige vragen 

   Waarom advies van een adviseur gespecialiseerd in vastgoed hypotheken?

   Onze adviseurs hebben niet alleen verstand van het financieren van vastgoed, maar zijn ook goed in het analyseren van jouw financiële cijfers. Daarmee kunnen ze voor een goede onderbouwing zorgen naar financiers. Dit zorgt voor de grootste slagingskans. Daarnaast kennen zij de acceptatievoorwaarden van de banken als geen ander. Direct duidelijkheid over jouw mogelijkheden voorkomt veel frustratie en teleurstelling tijdens jouw financieringsaanvraag.

   Zijn de adviseurs van Finaforte onafhankelijk?

   Ja. Finaforte is een 100% onafhankelijke financieringsspecialist en aangesloten bij alle banken. Wij vergelijken deze allemaal op het acceptatiebeleid en uiteraard de laagste rente voor jou. Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn voor een vastgoed hypotheek.

   Ontdek wat andere vastgoedbeleggers over ons zeggen

      9,9 - bron: advieskeuze

   "Analytisch vermogen, ervaring en kennis van zaken, parate hulp en adequate acties. Neemt initiatief om buiten gebaande paden te gaan. Door doorzettingsvermogen de onwaarschijnlijke eindstreep toch gehaald."

   Sem - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Ben zeer tevreden en (achteraf) goede keuze om mijn hypotheek via FinaForte te regelen. Vanaf eerste moment al volledig vertrouwen ingehad dat ik hier in goede handen was. Communicatie was heel duidelijk, strak, kort en professioneel."

   Wouter - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom vastgoed beleggers voor Finaforte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die beleggers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als belegger of ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als belegger of ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die vastgoed beleggers begrijpt."