FinaForte Hypotheken

Verhuurhypotheek

  9,9 - bron: advieskeuze

Verhuurhypotheek nodig? Wij vergelijken ze allemaal voor je!

Direct de beste verhuurhypotheek voor jouw situatie? Wij vergelijken alle verhuurhypotheken. Zowel voor de particuliere als professionele belegger. Direct weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op en plan een gratis gesprek wij vertellen je alles over de mogelijkheden.

 • Keuze uit meer dan 20 hypotheken
 • Specialist in de verhuurhypotheek
 • 100% onafhankelijk
 • Hoogste slagingskans

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9! Lees hier zelf onze reviews.

verhuurhypotheek
R

Wij zijn 100% onafhankelijk

R

Wij begrijpen ondernemers

R

Ondernemers hypotheken

R

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

R

De hoogste slagingskans

R

Krijg altijd de beste rente

Direct de beste verhuurhypotheek

FinaForte is gespecialiseerd in verhuurhypotheken voor zowel de particuliere belegger als de professionele belegger. Waar andere partijen verhuurhypotheken juist mijden is dit voor ons een van de leukste onderdelen van het vak.

Wij vergelijken méér dan 50 verhuurhypotheken op voorwaarden en rente. Door onze ervaring en ons ruime netwerk weten wij de beste verhuurhypotheek met de hoogste slagingskans voor je te realiseren. Je kunt tot maximaal 90% van de marktwaarde in verhuurde staat lenen.

Meer informatie over de verhuurhypotheek?

Wil je weten wat er echt mogelijk is in jouw situatie? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatie gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

100% onafhankelijk

Specialist in verhuurhypotheken

Wij begrijpen ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Bij ons kunt u méér lenen

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Jouw situatie

  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in verhuurhypotheken

  Wij begrijpen ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kunt u méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Jouw situatie

   Ik accepteer het privacy beleid

   Kenmerken verhuurhypotheek

   Looptijd

   De meeste gangbare looptijd voor een vastgoed hypotheek is 30 jaar. Looptijden tussen 5 en 20 jaar zijn ook mogelijk, afhankelijk van jouw situatie.

   Rente

   De rente van een verhuurhypotheek ligt in de regel hoger dan bij een woonhuishypotheek. Dit komt omdat er meer risico’s voor banken zijn omdat er geen sprake is van eigen gebruik. Ga daarom uit van rentes tussen de 5 en 8%.

   Hoofdsom lening

   Er zijn hypotheekaanbieders die een verhuurhypotheek van maximaal 70% verstrekken van de marktwaarde in verhuurde staat waarbij sommige tot 90% verstrekken. Vaak resulteert een lager percentage in een lagere rente. Hoe groter de kans dat de bij bij executie hun geld terug krijgt, hoe minder risico. Minder risico is een lagere rente.

   Z

   Dit kan gefinancieerd worden

   Met een verhuurhypotheek kun je een woning financieren die je gaat gebruiken voor de verhuur. Bijvoorbeeld als je een nieuwe woning hebt en jouw 2de woning wilt verhuren. Maar het kan bijvoorbeeld ook om de verhuur van een bedrijfspand of winkel gaan

   Z

   Belangrijke factoren

   Belangrijke factoren die van invloed zijn op de haalbaarheid, rente, looptijden en hoofdsom bij het aanvragen van een verhuurhypotheek zijn:

   • Ben je particulier, professioneel belegger of ondernemer?
   • Hoeveel eigen inbreng is er
   • Bestemming verhuurobject: woning, bedrijfspand of winkel
   • Wat is jouw inkomen en wat zijn jouw huidige huurstromen

   Om de beste rentes en offertes voor een verhuurhypotheek te kunnen krijgen, is het daarom belangrijk dat een partij jouw situatie beoordeelt, die goed is met cijfers en verder kijkt dan alleen banken. De adviseurs van FinaForte kunnen jou helpen bij het aanvragen van een verhuurhypotheek.

   bedrijfsfinanciering

   Wil je meer informatie?
   Plan een gratis oriënterend geprek.

   Verhuurhypotheek informatie

   Een verhuurhypotheek kent vele vormen en je kunt niet bij elke aanbieder terecht. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Ook is het belangrijk om te weten wat een verhuurhypotheek precies is en hoe deze verschilt van een “normale” hypotheek. Hieronder delen we informatie over deze hypotheek zodat je goed voorbereid de markt op kunt.

   1. Wat is een verhuurhypotheek?
   2. Hypotheek omzetten naar verhuurhypotheek
   3. Verhuurhypotheek vergelijken
   4. Maximale verhuurhypotheek 90%
   5. Rente verhuurhypotheek
   6. Verhuurhypotheek financieren met huurinkomsten

   Wat is een verhuurhypotheek?

   Een verhuurhypotheek is een hypotheek waarbij de hypotheekverstrekker toestemming geeft en/of verplicht het onderpand te verhuren aan derden. Het verschil met een normale hypotheek is dat volgens het huurbeding de woning niet zonder toestemming verhuurd mag worden. Wordt de woning wel verhuurd en komt de hypotheekverstrekker er achter? Dan kan de bank de gehele hypotheek opeisen of zonder tussenkomst van de rechter de woning opeisen en verkopen. Alle bijkomende kosten zullen dan voor jouw rekening komen. Daarnaast zul je een kruisje achter je naam krijgen en minder snel een hypotheek of financiering in de toekomst kunnen krijgen.

   Belangrijk om te weten is dat elke hypotheekverstrekker zijn eigen voorwaarden heeft. We schetsen hier in grote lijnen het verschil tussen een normale hypotheek en een verhuurhypotheek.

   Hypotheek omzetten naar verhuurhypotheek

   Het komt vaak voor dat je de huidige woning wilt gaan verhuren bijvoorbeeld omdat je naar het buitenland gaat of dat je zelf een nieuwe woning koopt en de “oude” woning wil verhuren om extra inkomen te genereren. Het omzetten van de hypotheek naar een verhuurhypotheek is dan erg belangrijk. Want zoals je hierboven hebt kunnen lezen zitten er grote risico’s aan als je met een normale hypotheek jouw woning verhuurd.

   Voor het omzetten van de normale hypotheek naar een verhuurhypotheek kunnen verschillende strategieën worden gebruikt. De rente op een normale hypotheek is doorgaans lager dan op een verhuurhypotheek. Het is dus vaak verstandig om de woning waar je zelf gaat wonen zo veel mogelijk te financieren en de eigen middelen te gebruiken voor de woning van de verhuurhypotheek. Elke situatie is uniek en wij adviseren je altijd om een gratis oriënterend gesprek te plannen met een van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen niet alleen de beste rente en voorwaarden realiseren maar ook de risico’s voor je in kaart brengen.

   Verhuurhypotheek vergelijken

   Het vergelijken van verhuurhypotheken is erg lastig. Dit komt omdat je niet alleen de rente kunt vergelijken maar ook rekening moet houden met de voorwaarden en jouw situatie. Zo kan een hypotheekverstrekker wel een aantrekkelijke rente hebben maar misschien kom je hier niet voor in aanmerking of moet je (te) veel eigen geld inbrengen waar je niet op zit te wachten.

   Doordat Finaforte alle voorwaarden en rente vergelijkt en veel ervaring heeft met verhuurhypotheken komt je direct bij de juiste geldverstrekker uit en weten wij de beste rente en voorwaarden te bedingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in een gratis oriënterend gesprek.

   Het lastige is dat je bij een verhuurhypotheek al snel appels met peren vergelijkt, alleen weet je dat als consument vaak niet. Dit zijn factoren waar je rekening mee moet houden als je verhuurhypotheken wilt vergelijken:

   Particulier, professional of ondernemer?

   Sommige aanbieders verstrekken alleen een verhuurhypotheek aan particulieren, andere aanbieders verstrekken alleen professionele beleggers en ondernemers. En weer anderen verstrekken zowel aan particuliere als professionele beleggers.

   Aflossingsvrij of niet?

   Bij sommige aanbieders hoef je maar tot 50% van de waarde in verhuurde staat af te lossen.

   De maximale hypotheeksom

   Er zijn hypotheekaanbieders die een verhuurhypotheek van maximaal 70% verstrekken van de marktwaarde in verhuurde staat waarbij sommige tot 90% verstrekken. Vaak resulteert een lager percentage in een lagere rente. Hoe groter de kans dat de bij bij executie hun geld terug krijgt, hoe minder risico. Minder risico is een lagere rente.

   Locatie object

   Niet alle aanbieders financieren in heel Nederland. Sommige financiers financieren alleen in de randstad en niet in krimpregio’s. Andere financiers financieren wel in heel Nederland. Men is bang dat de kans op leegstand of een slechte verhuurprijs in een krimpregio te groot is.

   Woning, winkel of bedrijfspand?

   Is het object bestemd voor residentieel of commercieel gebruik? De ene aanbieder verstrekt alleen een verhuurhypotheek voor residentieel gebruik(woningen). Waarbij andere financiers objecten voor beide bestemmingen financieren.

   Beoordeling op huurstromen en/of inkomen?

   Hoe een financier beoordeelt hoeveel je kunt lenen hangt af van het feit hoe hoog jouw inkomen is en hoe hoog de huurstromen zijn. Of de financier jouw inkomen of jouw huurstromen primair gebruikt om dit te toetsen is afhankelijk van het feit of je wordt gezien als particulier of professional.

   Maximale verhuurhypotheek 90%

   Zoals we in de titel al verklappen is de maximale hypotheeksom voor een verhuurhypotheek tussen de 70% en de 90% als particulier afhankelijk van de situatie, object en uiteraard de geldverstrekker. Voor een professional is de maximale hypotheeksom vaak tussen de 50% en de 85%. In beide gevallen is het percentage op basis van de marktwaarde in verhuurde staat. In de praktijk is de marktwaarde van de verhuurde staat vaak tussen de 90% en de 100% van de aankoop. Echter zal een taxateur deze waarde altijd moeten taxateren om de echte martkwaarde in verhuurde staat te weten.

   Rente verhuurhypotheek

   De rente voor een verhuurhypotheek varieert tussen de 1,9% en de 4,1%. Dit kan uiteraard met de dag veranderen net als de normale hypotheekrente. Deze rente’s zijn indicatief en verschillen uiteraard ook per geldverstrekker. De rente voor een verhuurhypotheek ligt vaak hoger dan bij een normale hypotheek. Dit komt omdat er voor de bank meer risico aan zit.

   Verhuurhypotheek financieren met huurinkomsten

   Een verhuurhypotheek financieren met huurinkomsten kan alleen als je wordt aangemerkt als professionele belegger. Om te bepalen of je deze hypotheek kunt krijgen kijkt men primair naar het rendement en de huurstromen. Het inkomen speelt dan geen of een minder belangrijke rol. De methode om de verhuurhypotheek te financieren met huurinkomsten is niet bij alle geldverstrekkers mogelijk.

   Voor wie is een verhuurhypotheek bedoeld?

   Verhuurhypotheken bieden wij aan voor de kleine en grote beleggers, vanaf € 50.000,- tot complete portefeuilles van tientallen miljoenen. Of je nu jouw eerste beleggingspand wilt financieren of al jouw 4e of 5e beleggingspand wilt financieren. Wij hebben altijd een gepaste verhuurhypotheek of vastgoed hypotheek voor je.

   Behalve het financieren van een aan te kopen beleggingspand, kunnen wij in veel gevallen ook jouw huidige beleggingspanden herfinancieren. Door onze specialistische kennis en uitgebreide mogelijkheden levert dit vaak een behoorlijke besparing voor je op. De verhuurhypotheek is bedoeld voor (commercieel) te verhuren onroerend goed, bijvoorbeeld voor het verhuren van woningen of bedrijfspanden.

   Meer informatie over het financieren van beleggingspanden? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis oriënterend gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Meer informatie over de regels omtrent het verhuren van jouw woning? Bekijk hier de website van de Verhuurcommissie.
   Meer informatie over te betalen belasting bij het verhuren van jouw woning in box 3? Bekijk hier de website van de Belastingdienst.

   Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080

   Méér dan 20 verhuurhypotheken en 100% onafhankelijk

   hypotheek ing
   woonfonds vastgoed hypotheek
   vastgoed hypotheek domiinvest
   vastgoed hypotheek mogelijk
   vastgoed hypotheek dynamic
   Vastgoed hypotheek nestr
   vastgoed hypotheek lloyds bank
   SolidBriq Vastgoed Hypotheek
   woonfonds vastgoed hypotheek

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

   Ontdek wat andere vastgoedbeleggers over ons zeggen

      9,9 - bron: advieskeuze

   "Analytisch vermogen, ervaring en kennis van zaken, parate hulp en adequate acties. Neemt initiatief om buiten gebaande paden te gaan. Door doorzettingsvermogen de onwaarschijnlijke eindstreep toch gehaald."

   Sem - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Ben zeer tevreden en (achteraf) goede keuze om mijn hypotheek via FinaForte te regelen. Vanaf eerste moment al volledig vertrouwen ingehad dat ik hier in goede handen was. Communicatie was heel duidelijk, strak, kort en professioneel."

   Wouter - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom vastgoed beleggers voor Finaforte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die beleggers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als belegger of ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als belegger of ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die vastgoed beleggers begrijpt."