FinaForte Hypotheken

Financiële planning

  9,9 - bron: advieskeuze

De FFP adviseurs van FinaForte hebben veel ervaring met financiële planning voor ondernemers en vermogende mensen. Wil je weten hoe je er voor staat, nu en in de toekomst met je vermogen, pensioen en welk plan je moet volgen? Vraag dan een gratis gesprek aan.

Bedrijfsovername financieren

Goede financiële planning geeft rust.

De verschillende fases in je leven nemen steeds weer nieuwe vragen met zich mee.
Inzicht in het heden en een vooruitblik naar de toekomst zijn cruciaal voor een consument en in het bijzonder voor ondernemers.

Een gecertificeerd financieel planner kan je gehele financiële, fiscale en juridische situatie evalueren en uitwerken in een financieel plan. Als daar je wensen en doelstellingen aan toegevoegd worden kan er een analyse worden gemaakt van de verschillende oplossingen. Zodra de voor en/of nadelen van deze oplossingen in beeld zijn gebracht wordt jouw voorkeur vanzelf duidelijk.

Zodra je financiële inzicht en doelstellingen op orde zijn gebracht kunnen we dit periodiek evalueren en onderhouden.

Meer informatie over je financiële planning?

Wilt je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatie gesprek of laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

100% onafhankelijk

Wij begrijpen ondernemers

Ervaren FFP adviseurs

Heldere taal

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Wij begrijpen ondernemers

  Ervaren FFP adviseurs

  Heldere taal

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat uw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Ik accepteer het privacy beleid

   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

      9,9 - bron: advieskeuze

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met Finaforte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor Finaforte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."